top of page

SCALP PIGMENTATIE EN HAIR RESCUE

 

Scalp pigmentatie is de nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, voor jong en oud. Het is een synergie van tatoeagetechnieken en stamceltherapie. Iedereen gelooft dat je je haar terug hebt en dat geloof je zelf ook.

 

Een speciale naald & techniek zorgt ervoor dat er speciale stamcelpreparaten in de huid worden gebracht. Tevens worden via permanent make-up technieken hele korte haartjes op de hoofdhuid getekend. Samen geven ze de look van echt haar. Je ziet 't en je voelt 't.

 

Scalp pigmentatie is een niet-invasieve behandeling, niet pijnlijk of gevoelig en met onmiddelijk resultaat: een mooie haarlijn. De behandeling wordt in vier sessies uitgevoerd. Geleidelijk zie je het haar veranderen.

 

Deze techniek is geschikt voor verschillende vormen van kaalheid. Het is niet alleen de oplossing voor volledige kaalheid, ook dunner wordend haar of plaatselijk haarverlies is perfect te behandelen. Het is wel noodzakelijk dat er nog enige haartjes zitten, Bent u volledig kaal, dan is deze behandeling helaas niet effectief.

 

Deze techniek kan tevens uitgevoerd worden voor wenkbrauwen en wimpers.

bottom of page