top of page

PERMANENT MAKE-UP

 

Permanente make-up bestaat uit het implanteren van natuurlijke pigmenten onder de oppervlakkige lagen van de huid dmv een kleine, steriele micronaald waarmee je een blijvend cosmetisch effect, illusie of verbetering daar waar het haar of de kleur ontbreekt, creëert.

 

Permanent make-up kan ongeveer 2-5 jaar blijven zitten, echter dit blijft wel afhankelijk van uw huidtype, het behandelde gebied en de gekozen kleur. De eerste week na de behandeling zal de kleur donkerder zijn. Na enkele weken blijft de gekozen kleur zichtbaar. In de loop van de tijd zal de kleur langzaam vervagen.

 

De hypo-allergene pigmenten zijn speciaal gemaakt voor toepassingen voor het gezicht en bevatten geen toegevoegde geur- en verzachtende middelen en zijn allen goedgekeurd door de GGD.

WENKBRAUWEN: Breng uw wenkbrauwen weer mooi in model en krijg weer een natuurlijke expressie. Natuurlik worden vorm en kleur aangepast en streven we naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door de speciale hairstroke techniek wordt het effect heel natuurlijk en mooi.

 

EYELINER: Altijd sprekende ogen! Ideaal voor mensen die een oogpotloood niet goed kunnen verdragen of voor vrouwen die een bril of lenzen dragen. Er zijn diverse technieken mogelijk, afhankelijk van uw wens en de vorm van uw ogen.

 

LIPLINER: Lippen met permanent make-up blijven altijd mooi in vorm en kleur. U kunt kiezen voor een lijntje lang de lippen maar ook voor full lips, zodat uw lippen meer volume lijken te hebben. U heeft allen nog maar een gloss nodig!

 

AREOLA EN CAMOUFLAGE: In overleg met uw wensen komen we tot een passende oplossing.

 

bottom of page