top of page

DOELTREFFENDE PEELINGS

 

AGE PEEL

Superficial Level 1

Een effectieve combinatie van zuren om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en onvolkomenheden te laten verdwijnen, waardoor de huid glad voelt en zich vernieuwt. Wanneer de huidcellen worden geactiveerd kunnen ze meer collageen en elastine produceren. 

 

WHITE PEEL

Superficial Level 1

De meest effectieve manier om een heldere en egale huid, vrij van donkere vlekken en hyperpigmentatie te bereiken. Ook geschikt voor donkere huid. Speciaal ontworpen om zonbeschadiging en hyperpigmentatie aan te pakken.

 

BETA PEEL

Superficial Level 1

Brengt acné snel onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken. Pakt alle drie de fronten aan; verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen. 

 

EYE PEEL

Superficial Level 1

Omdat de huid rondom de ogen minder talgklieren bevat dan de rest van het gezicht, zijn hier de eerste tekenen van veroudering als eerste zichtbaar. Het is een ultra zachte maar effectieve oplossing om deze delen van de huid te behandelen dmv verbeterde celvernieuwing en regeneratie.

 

 

JESSNER

Superficial Level 2

Superieure behandeling ontworpen om de gehele epidermis te verwijderen. Een Jessner peeling bestaat uit milde peeling ingrediënten die kunnen worden gebruikt om gebieden van hyperpigmentatie lichter te maken en voor zon beschadigde huid, milde tot ernstige acné, milde littekens, verkleuring en matig gerimpelde huid. Niet geschikt voor de gevoelde huid.

bottom of page